Tässä blogissa kirjoitan tunnelmia Amerikan matkan varrelta, joka tehdään syys- lokakuussa 2015. Matkalla on New Yorkissa 6 henkeä ja siitä eteenpäin 4 henkeä. Matkaa on suunniteltu, majoituksia varattu ja nähtävyyksiin hommattu lippuja aika tiiviisti kevään ja kesän ajan. Suurimpia kaupunkeja matkan varrella ovat mm. New York, Washington DC, Las Vegas, Tucson, LA, San Francisco. Pieniä kyliä sitäkin enemmän.

New Yorkissa keskitymme Manhattaniin, jossa olemme jonkun päivän, ohjelmaa on helikopterilennosta lähtien. Ihan päätä huimaa. Washingtonissa Arlingtonin hautausmaa on yksi kohteista hallintorakennusten ihmettelyn lisäksi. Sieltä lennämme Las Vegasiin muutamaksi yöksi, josta lähdemme vuokra-autolla ensin Grand Canyonille ja Mexican Hatin kautta etelää kohti Tucsoniin. Tucsonista ajamme Hollywoodiin ja rantatietä pitkin muutamassa paikassa yöpyen Sonomaan viiniä juomaan ja sieltä San Franciscoon, matkan päätepisteeseen.

Hotellien/motellien lisäksi olemme muutamassa Airbnb - paikassa yötä, joten niistäkin juttua myöhemmin. Koitan löytää matkan varrelta kiinnostavia pienolutmerkkejä ja muutakin ruokaa kuin uppopaistettua kanaa. Auto on vuokrattu Alamo -autovuokraamosta.

Näyttääpä sekavalta :) Startti on 6.9.  Sitä ennen voi fiilistellä vaikkapa The Temptationsin "1990" biisillä. https://www.youtube.com/watch?v=6xDa_iYb6Wg

Stay tuned...